sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Viikon saldo reilusti positiivisen puolella

Tämä viikko olikin sitten enemmän sellainen, millaiseksi olin edellisen suunnitellut. Sain erakoitua rauhassa neljän seinän sisällä tarpeeksi monta päivää, että ihmisten seura alkoi taas tuntua hyvältä idealta. Hyvän viikkoni yritti pilata vain ihmeellinen Ruissin jälkeinen kurkkukipu, mutta sekin alkaa pikku hiljaa onneksi taittua. 

Tänään koko viikkoni meinasi kruunata kunnon maksimekkoepisodi. Älkää koskaan kuvitelko, että maksimekko ja polkupyörä olisi hyvä yhdistelmä. EI OLE! Edes kahden käden sormet eivät riitä laskemaan, kuinka monta kertaa sain repiä mekkoa pinnojen, pyörän tai polkimen välistä. Ihme kyllä, mekko selvisi tuosta kaikesta runtelusta ehjänä. 

Muuten viikko onkin siis sujunut leppoisasti kodista ja lomasta nautiskellen. Muun muassa tällaista kaikkea mahtui viikkooni tällä kertaa:

Sain vihdoinkin siirrettyä graduaineiston tilastollisesti analysoitavaan muotoon, SPSS <3 (NOT!)


Ostin uusia kukkia kotiin ja pihalle (jotka ovat aivan taatusti kuolleita, kun seuraavan kerran palaan kotiin!)


Kävin ihastelemassa kaverin uusinta tulokasta, ihana, pieni poika <3

Kävin Emilyn kanssa jokilaivailemassa ensimmäistä kertaa tänä kesänä ja sen jälkeen snägärillä, nam! Samalla pääsin ulkoiluttamaan näitä New Yorkin ihanuuksia ensimmäistä kertaa.


Katsoin koko True Bloodin 3. kauden, ihana Alexander Skarsgård!

Kuva: http://andthatswhoiam.tumblr.com/

Aloitin sunnuntain katsomalla Vili Vilperiä! Vihdoinkin yle on tajunnut tehdä edes yhden oikean päätöksen, lapsuus <3

Kävin ostamassa tavaroita tulevaa vaellusta varten, mutta yllättäen myös ihanat aletuotteet alkoivat houkuttaa vähän liikaa.




Kuuntelin loputtomat määrät musiikkia. Kaija Koota, PMMP:tä ja HIM:iä vielä Ruissitunnelmissa, myös Haloo Helsinki!, Cheek, Taylor Swift ja Pink ovat olleet tällä viikolla suurkulutuksessa. Musiikki antaa vaan niin hyvän olon.

En siivonnut tai tiskannut, vaikka piti. Innokkaat siivoojat tervetuloa :)


Toivottavasti teillä muillakin on ollut onnistunut viikko, vietitte sen sitten töissä tai lomalla. 
Rentouttavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti